HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • QTRAC
 • Historie Kubota
 • Visie
 • Qtrac

  Qtrac is exclusief regiodealer voor Kubota AM (trekkers en landbouwmachines) en verantwoordelijk voor verkoop en marketing in Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Overijssel en de Noordoostpolder). Het Qtrac concept staat voor een verkooporganisatie, die met beperkte mankracht, lage kosten en zonder tussen- liggende schakels zorgt voor een directe verbinding tussen fabrikant (Kubota) en eindgebruiker.

  Het unieke van het Qtrac concept is, dat de verkoop- en serviceorganisatie gescheiden van elkaar opereren.

  Qtrac functioneert als handelsorganisatie voor Kubota en wordt gedragen door regionaal opererende, kleinschalige maar servicegerichte mechanisatieondernemers.  Deze zg. ‘Servicepartners’ bezitten de aandelen en zijn gezamenlijk eigenaar van Qtrac B.V.. In de regio zorgen ze voor service, aftersales en onderdelenvoorziening op maat voor uw Kubota tractor en machine: Laagdrempelig en op het moment dat de klant erom vraagt!

  Financieel werken de Servicepartners onafhankelijk van elkaar en van hun verkoop-organisatie.
  Maar organisatorisch werken ze nauw met elkaar samen, delen kennis, ervaring en menskracht met elkaar om de klant de service te bieden die hem toekomt: ‘De Beste!’
  Dit alles met het uiteindelijke doel, om binnen enkele jaren uit te groeien tot een sterk netwerk van klantgerichte en gedreven Kubota specialisten!     Het is onze uitdaging om het wereldmerk Kubota in Noord Nederland op de kaart te zetten en zijn trots dat Kubota Europe SA deze uitdaging bij Qtrac heeft neergelegd. Wij zijn ervan overtuigd dat we aan de agrarische ondernemers van Noord Nederland met het Qtrac concept iets te bieden hebben.

  Kubota is een sterk opkomend merk in de landbouw. De nieuwe productielocatie voor de Kubota M7001 tractoren bij Duinkerken (Fr) geeft daar uiting aan. In deze moderne fabriek wordt de nieuwe M7001, een vooruitstrevende trekker-serie van dit moment, geproduceerd! Op verschillende continenten zoals Azië, Canada en de VS bekleedt Kubota nu al een toonaangevende positie. Met de nieuwste M7001 trekkers, waarvan de elektronica en intelligentie bij Kubota dochter Kverneland in Nieuw-Vennep werd ontwikkeld, zet Kubota een duidelijke stap om ook in Europa een vooraanstaande positie in te nemen. Niet alleen in tractoren is Kubota een merk van betekenis, maar ook op gebied van landbouwmachines heeft Kubota met dochter Kverneland Group, een complete en toonaangevende lijn landbouwmachines in huis!

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl