HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • 22 december 2017, Qtrac bouwt verder aan netwerk: Uuldriks nieuwe Servicepartner in Groningen

  Met ingang van 1 januari 2018 zal Peter Uuldriks uit Siddeburen toetreden als Servicepartner binnen Qtrac. Uuldriks is een klein en nog jong bedrijf, dat zich in hoofdzaak richt op technische dienstverlening in de landbouw. Hoofdactiviteiten zijn service, reparaties en onderhoud op trekkers en landbouwmachines, maar men kan er ook terecht voor aankoop van nieuwe en gebruikte apparatuur. Peter had bij verschillende landbouwmechanisatie-bedrijven ervaring opgedaan, voor hij in 2011 besloot voor zich zelf te beginnen en als ZZP-er zijn diensten aan te bieden aan boeren en loonwerkers. In midden-Groningen voorziet het bedrijf in een behoefte, want de werkzaamheden groeien en inmiddels is er plaats voor een medewerker, die in de vorm van een leerling-monteur inmiddels ook is aangenomen.

  Peter runt het bedrijf samen met zijn vrouw en wil in de toekomst verder doorgroeien en waar er mogelijkheden zijn, stapsgewijs professionaliseren. Eind dit jaar deed zich de mogelijkheid voor, om in het Qtrac consortium te kunnen instappen en als partner deel te nemen in Noord Nederlandse regio-dealer concept van Kubota.

  Peter: “Voor ons een unieke kans om als kleine speler in te kunnen instappen in een groeiende dealerorganisatie en zo toch een ingang te krijgen bij een wereldmerk als Kubota! Op deze manier krijgen we ondanks onze geringe schaalgrootte toch een mogelijkheid verder te professionaliseren en in de toekomst geleidelijk door te groeien”.


  Op de foto: Peter Uuldriks met vrouw Linda en zoons Noud en Tycho en nieuwe monteur Menno Drijfhout aan het voorwiel.  << Terug

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl