HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • 08 juni 2017, De Blaauw Heerenveen nieuwe servicepartner Qtrac!

  PERSBERICHT - 8 juni 2017

  Qtrac bouwt gestaag verder aan haar netwerk.

  Afgelopen week werd met De Blaauw Heerenveen overeenstemming bereikt, om het Noordelijke Qtrac netwerk verder uit te bouwen en te verstevigen. Per 1 juli as. treedt De Blaauw aan als Servicepartner voor Qtrac B.V. Voor midden Friesland wordt De Blaauw Heerenveen het aanspreekpunt voor service voor Kubota AM (Agricultural Machines).


  Alle bestaande activiteiten die vanuit de vestiging Sneek werden gevoerd, blijven gehandhaafd en worden thans vanuit Heerenveen voortgezet. De Blaauw Heerenveen, heeft een bijzonder lange en goede reputatie en veel kennis op het gebied van zowel trekkers als landbouwmachines beschikbaar. Na een korte periode van onzekerheid heeft De Blaauw “de handschoen weer snel opgepakt” en is zich met hernieuwd elan gaan oriënteren op hun toekomst perspectief. 

  Daarbij kwam al gauw de naam ‘Kubota’ in het in het vizier. Voor wat betreft het dealerschap van Kubota ‘Construction’ (grondverzet en minikranen en -shovels), wordt deze merknaam al meer dan 10 jaar met succes door De Blaauw vanuit Heerenveen gevoerd. Bij De Blaauw is men al jaren bekend met het hoge kwaliteitsniveau van deze Japanse fabrikant. “Dít geeft ons ook het vertrouwen om verantwoord in te stappen in de Qtrac organisatie en ons vanaf nu ook te gaan richten op de ambities die Kubota zich gesteld heeft, om ook in de wereld van Food en Agri een rol van betekenis te gaan spelen”, aldus Tjerk de Blaauw.

  Vanuit de vestiging Sneek was het bedrijf altijd al dealer voor Kverneland machines en werktuigen. Deze productenlijn komt, weliswaar in de oranje-grijze kleurstelling van het moederbedrijf Kubota, zeer binnenkort ook bijna volledig beschikbaar in het leveringsprogramma van Qtrac. Tjerk de Blaauw: “Verder gaan wij vanuit Heerenveen het leveringsprogramma en het servicepakket, zoals dat in Sneek werd geleverd, opnieuw oppakken en zo goed mogelijk gestalte geven. Een deel van de onderdelenvoorraden, werkplaatsinventaris en een paar servicewagens zijn vanuit Sneek al overgegaan naar Heerenveen. Ook een uitbreiding van het monteursteam met een nieuwe ervaren trekkermonteur geeft daarnaast het vertrouwen onze klanten zo goed mogelijk bij te staan in al hun servicevragen.”

   

  Remco Swart van Qtrac B.V. is erg ingenomen met deze uitbreiding van het netwerk:
  “Wij hebben alle vertrouwen in onze nieuwe Servicepartner en zijn overtuigd met het team van De Blaauw Heerenveen, midden in ‘het groene hart van Friesland’, een enthousiast en gedreven team aan onze Qtrac-club te kunnen toevoegen!”.

  Voor meer informatie:

  De Blaauw Heerenveen
  Tjerk de Blaauw, 0614 – 440 010, t.deblaauw@deblaauw.nl

  Qtrac
  Remco Swart, 0610 – 117 462, rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk, 0653 – 201 983, mvd@qtrac.nl  << Terug

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl