HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • 10 december 2016, Qtrac op WTC Expo beurs

  Qtrac bouwt gestaag verder aan haar organisatie. Vanaf deze zomer heeft Qtrac het officiële en exclusieve dealerschap van Kubota Agri- verworven. Inmiddels zijn er verdeeld over het gebied in Noord Nederland 5 aangesloten Servicepartners. Dit zijn Okken Mechanisatie en MSC Smilde (regio Drenthe), ML Service (Regio N.O.P.), Evenhuis Mechanisatie (kop Overijssel) en Mijno van Dijk Mechanisatie (Noord Friesland). Stuk voor stuk bedrijven die gemotiveerd zijn om de Qtrac/Kubota verkooporganisatie verder uit te bouwen en met techniek en Service te ondersteunen.

  Qtrac presenteert zich in Leeuwarden met een grote stand, waarop tal van primeurs zijn te bewonderen. Zo zal er de vorige maand in Frankrijk gepresenteerde M5 te zien zijn. Een van de eerste Kubota ploegen die van de band is gerold, is door Qtrac aangekocht, zodat we u kennis kunnen laten maken met dit nieuwe maar desondanks toch volledig doorontwikkelde product.

  Ook op gebied van veehouderij machines hebben wij een compleet programma waarmee wij u op onze stand (3005) graag kennis willen laten maken.

  Trots zijn we, u te kunnen melden dat Qtrac met importeur Wout Hogervorst overeenstemming heeft bereikt m.b.t. het dealerschap van Mazzoti zelfrijdende spuitmachines. Dit als aanloop naar een komende programma uitbreiding van Kubota spuittechniek in 2017. Mazotti werkt nauw samen met Kubota en de zelfrijders die in Nederland op de markt worden gebracht zijn al uitgerust met Kubota spuittechniek. Genoeg redenen voor een bezoekje aan de Qtrac stand op de komende beurs in Leeuwarden! Wij zien u graag!    

  Volg ons ook op Facebook.  << Terug

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl