HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • 31 augustus 2016, De hele zomer Kubota M7 door Pander Gorredijk, grondig aan de tand gevoeld met rondebalen-pers/wikkelcombi!

  Al vanaf eind mei heeft Qtrac bij Loonbedrijf Henk Pander een trekker ingezet voor met name perswerkzaamheden. De hierbij optredende sterk wisselende motorbelasting geeft een goede kijk op de souplesse het prestatie vermogen van de 6,2 liter 4 Cilinder Kubota motor. Na een paar maanden intensief te hebben gedraaid geeft Pander aan dat het beslist niet tegen valt en dat de trekker in vele opzicht voldoet aan de verwachting die ze er van te voren van hadden. “Natuurlijk kende je deze trekker helemaal nog niet en was het een geheel nieuwe ervaring voor ons. We zijn met Remco zo’n trekker wezen bekijken en toen we er achter kwamen dat hij voor een heel groot deel uit gangbare Europese componenten was samengesteld, was het vertrouwen gewonnen en de keus snel gemaakt.

  Ook andere vooraanstaande fabrikanten maken gebruik van dezelfde delen, dus daar kan het niet aan liggen” . Verrassend goed vindt Pander de mooie en overzichtelijk Isobus monitor: “De stekker aansluiten en de trekker herkende meteen de Kuhn pers die er achter hangt. We reden er zo mee weg en de bediening is ‘een fluitje van een cent’! Natuurlijk zijn er ook altijd wel een paar minpuntjes te noemen die voor verbetering vatbaar zijn. Maar die gaan we binnenkort tijdens de beurs in Biddinghuizen nog eens voorleggen aan de mannen van Kubota. Als ze een goed opletten en wat dat betreft een beetje snel kunnen schakelen, hebben ze bij Kubota hiermee hele fijne trekker in handen.

   
  << Terug

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl