HOME QTRAC PRODUCTEN ONDERHOUD NIEUWS CONTACT
INRUILMACHINES
Maak uw keuze:

 • Nieuws
 • 17 augustus 2016, Levering Kubota 7060 DTHQ aan Gebroeders Huizinga Firdgum

  Deze zomer heeft er bij de Gebroeders Huizinga in Firdgum een bijzondere levering plaatsgevonden: De aflevering en in gebruikstelling van de eerste door Qtrac verkochte nieuwe Kubota trekker.

  De levering op het bedrijf werd namens Qtrac gedaan door een trotse Mijno van Dijk die telde dat het voor hem inmiddels de 10e nieuwe trekker is die hij aan de familie Huizinga mocht afleveren.

  Trots terug te kunnen kijken op een jarenlange, goede relatie. Een relatie, die goed beschouwd al terug gaat naar de, begin jaren 80; de tijd dat "Pake Tabe" nog de scepter zwaaide op het bedrijf aan de Camstraweg in Firdgum. Mijno, in die tijd nog vertegenwoordiger bij "Mechanisatiebedrijf Zwalua, Tzummarum", verkocht er zijn eerste nieuwe trekker: Een hagelwitte Case-David Brown 1390 van 67 pk. Op dat moment de "grutte trekker" op het bedrijf! 

  Enkele jaren later, vlak na de overname van Zwalua, en opstart onder eigen naam ‘Mijno van Dijk Mechanisatie’, mochten wij een order voor een nieuwe Fiat-Agri 70-90 en later 80-90DT noteren. Op dat moment was het Marten, vader van de opgroeiende tiener-tweeling Rienk en Tabe, die de order plaatste voor deze terracotta Italiaan.

  5 jaar later volgde een investering in een nieuwe John Deere 6400. En in de jaren daarop nog een aantal van hetzelfde befaamde Amerikaans-Duitse merk. Toen vader Marten in 2005 veel te vroeg overleed, kwam de tweeling, op dat moment nog schoolgaand en op jonge leeftijd, er plotseling alleen voor te staan…

  Bij Mijno van Dijk Mechanisatie hebben we de verrichtingen van de beide broers altijd met interesse gevolgd. Soms met wat afstand en soms van wat dichterbij. Maar altijd met respect voor wat deze beide jonge ondernemers tot stand hebben gebracht en hoe ze het bedrijf hebben voortgezet en hebben verder gebouwd.

  Wij weten dat zoiets niet vanzelf komt en dat dat met héél hard werken gepaard gaat, met zo nu en dan een beetje afzien...
  We waarderen dat ze ook na ons vertrek uit Tzummarum, steeds bij ons klant zijn gebleven en ons bedrijf ook qua trekkermerk steeds hebben gevolgd...

  Wij van Mijno van Dijk Mechanisatie en Qtrac feliciteren jullie, Rienk en Tineke, Tabe en Tineke en kids, van harte met deze nieuwe mijlpaal en hebben er alle vertrouwen in dat jullie er een enorm succes van zullen maken!

  Met het leveren van deze in successie, 10e nieuwe trekker, van ons nieuwe merk Kubota, (deze keer voor stalwerk) hopen wij een klein stukje aan dit succes te mogen bijdragen.
  Wij gaan er in ieder geval ons opperste best voor doen!  << Terug

  NIEUWS

  Lees het laatste nieuws

  QTRAC

  Qtrac vertegenwoordigd het programma tractoren en machines voor Noord-Nederland.

  PRODUCTEN

  Qtrac kan u Kubota tractoren leveren in de vermogensrange van 40 tot 170 pk en RTV`s.

  ONDERHOUD

  Voor onderhoud wordt samengewerkt met regionaal betrokken servicepartners.  Qtrac B.V.
  De Wissel 1
  9076 PT St. Annaparochie
  Remco Swart: 06 - 10 117 462 rswart@qtrac.nl
  Mijno van Dijk: 06 - 53 201 983 mvd@qtrac.nl